Fokus på starka varumärken

Midsonas breda utbud av starka varumärken med ledande produkter inom hälsa och välbefinnande kan tillfredsställa många konsumenters behov. Vi är ledande genom att utveckla befintliga varumärken och ta in nya varumärken så att vi på ett ännu bättre sätt kan möta befintliga och nya trender.

Vi utvecklar våra varumärken genom att hela tiden se över sortimentet och vara innovativa med nya spännande smaker, relevanta ingredienser samt nya kategorier för att ständigt vara aktuella. Vi utvecklar också våra varumärken genom det sätt vi kommunicerar och var vi kommunicerar om dem, till exempel har den största delen av marknadsföringsreklamen styrts om till digitala och sociala medier.

Midsona prioriterar åtta egna varumärken - Urtekram, Kung Markatta, Friggs, Helios, Dalblads, Naturdiet, Eskimo-3 och Miwana.

Vi utsågs till officiell leverantör av proteinbars åt svenska herrlandslaget i fotboll under VM 2018!

Överenskommelsen med Svenska Fotbollförbundet innebar att Swebar stod som officiell leverantör av proteinbars åt herrlandslaget under hela mästerskapet. Vid årets fotbolls-VM satsade det svenska herrlandslaget extra mycket på återhämtningen för spelarna. Swebar valdes ut som leverantör och åttahundra bars skickades med till Ryssland.

 

Fler varumärken

Midsona har ett stort antal andra varumärken och som komplement till de egna varumärkena säljer vi dessutom ett antal högkvalitativa varumärken från uppdragsgivare

Läs mer

Andel egna varumärken (64 %) av koncernens varuförsäljning 2017

Andel egna varumärken