VI ÄR ETT FÖRETAG SOM TAR ANSVAR

Vad vi konsumerar, hur produkterna tillverkas, transporteras, används och slutligen kastas, hur mycket av livsmedlen som slängs och hur mycket som går förlorat redan innan maten ens hamnar på tallriken. Allt detta och mycket mer påverkar oss människor och klimatet.

Här vill Midsona fortsätta vara en del av lösningen och vi kan bidra på så många sätt. Genom att vara ett ansvarstagande, transparent konsumentvaruföretag med hållbara råvaruinköp och produkter som det går att lita på. Genom att fortsätta att utveckla produkter under våra starka varumärken - särskilt veganska och vegetariska - som är bra för människor, miljö och klimat. Genom att medverka till en ökad insikt om värdet av engagemang för vad maten innehåller och vad en balanserad kost innebär för kroppen. Midsona driver en förändringsagenda med det tydliga målet att påverka människors matvanor mot hälsosamma och hållbara alternativ.

Läs mer om vad vi särskilt fokuserar på genom att klicka på ikonen:

"Vi driver Midsona på ett sunt och hållbart sätt, alltid i linje med våra värderingar och alltid med en noll-tolerans vad gäller korruption och oegentligheter."

- Peter Åsberg, VD och koncernchef

Liten HållbaraVarumärken.jpg

Liten HälsosamArbetsmiljö.jpg

Liten AnsvarsfullaInköp.jpg

Liten SäkraProdukter.jpg

Liten EffektivResursanvändning.jpg

Liten EffektivaTransporter.jpg


VI HAR UNDERTECKNAT

Science_Based_Target_Logo_300x172.jpg

TRANSPORTINITIATIVET 2025

bil på väg med skog bredd 300.jpg


Hållbarhetsstrategi mindre.jpg

HÅLLBARHETSSTRATEGI

sätt att arbeta liten.jpg

VÅRT SÄTT ATT ARBETA