Kosttillskott av 100% naturligt ursprung

Rik på fiber!

Ortis® Frukt & Fibrer

Familjeföretaget Laboratoires Ortis har varit pionjärer inom växtbaserade kosttillskott i 60 år. I Ortis sortiment finner man Frukt & Fibrer, som är baserade på bland annat rabarber som främjar en normal tarmfunktion. För immunsystemet finns Propex i två varianter och slutligen finns Detox i två varianter som främjar kroppens utdrivande funktioner.

Frukt & Fibrer Regular och Forte

Ortis® Frukt & Fibrer är ett kosttillskott som är rikt på fibrer. Produkten finns som tabletter och tärningar. Samtliga är av 100% naturligt ursprung och innehåller inga konserveringsmedel. Frukt & Fibrer finns i två varianter, en som kallas Regular och en som kallas Forte. Frukt & Fiber Forte finns i tablettform och är en snabbverkande variant av Regular. Här ser du skillnaden på Regular och Forte så att du lätt kan hitta den produkt som passar din situation bäst. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Regular

Vid kronisk förstoppning.                                           

Exempel på orsaker:                                        

  • Stillasittande livsstil
  • Ålder
  • Medicin          

Forte

Vid tillfällig förstoppning.                                           

Exempel på orsaker:                                        

  • Psykologiska faktorer (stress)
  • Plötslig förändring i livsstil
  • Förändring i kosten
  • Stillasittande livsstil

Ortis_regular_forte800x800.jpg

Detox

MethoDraine Detox är ett örtbaserat kosttillskott som stödjer kroppens utdrivande funktioner. Sortimentet består av 2 produkter, en 7-dagars kur och en 20-dagars kur. Båda produkterna är ekologiska och innehåller örter såsom kronärtskocka, björk, grönt te och fänkål.

Propex

Propex mixtur respektive express är två kosttillskott som stödjer immunsystemets normala funktion. Båda är baserade på 100 % naturliga ingredienser. Produkten finns som tablett och i flytande form.

Ortis produkter