Affärsområden

Midsona består av fyra affärsområden - Sverige, Danmark, Norge och Finland. Affärsområdena har egna marknadsförings- och försäljningsorganisationer. Sedan januari 2018 har Midsona en integrerad nordisk supply chain-organisation som stödjer de kommersiella enheterna. Målet är att sänka kostnader via gemensamma inköp och samordning av logistik samt att skapa en hållbar värdekedja för framtiden. Midsonas produktionsanläggningar finns i Mariager, Danmark, samt Ascheberg, Tyskland.

BA Sverige Kung Markatta.jpg

Affärsområde Sverige

Ekologiska livsmedel och hygienprodukter, lindring vid förkylning, produkter för dig som tränar och mycket annat inom kost och hälsa

Se produkter
Friggs_SuperfroBar_Grupp.jpg

Affärsområde Norge

Norges ledande leverantör av produkter inom hälsa och välbefinnande med ett stort utbud av hälsolivsmedel, supermat och hygienprodukter.

Se produkter
BA Denmark urtekram.jpg

Affärsområde Danmark

Ekologiska livsmedel och ekologiska certifierade hygienprodukter. Här finns också ett stort urval av laktos- och glutenfria produkter.

Se produkter
BA Finland Tri Tolonen.jpg

Affärsområde Finland

Affärsområde Finland marknadsför och säljer ekologiska livsmedel, kosttillskott, naturläkemedel, hälsokost och förkylningsprodukter.

Se produkter