Våra varumärken placerade sig högt

Vårt arbete med att ta fram och lansera nya hälsosamma och hållbara produkter är bidragande orsaker till att våra ekologiska varumärken placerar sig högt på Nordens största hållbarhetsstudie Sustainable Brand Index™ lista.

Urtekram logo         

I Danmark vann Urtekram den prestigefulla livsmedelskategorin och placerade sig på en andraplats i den samlade bedömningen. Läs mer på Sustainable Brand Index egen hemsida

Urtekrams hemsida

Kung Markatta på tolfte plats

Kung Markatta logo     

I samma studie röstades Kung Markatta fram som det tolfte mest hållbara varumärket 2018 i Sverige.

Kung Markattas hemsida

Växtbaserat, ekologiskt och hållbart

Grunden i Midsonas affär vilar på starka trender kring människors ökande intresse för hälsa och välbefinnande kombinerat med en tydlig önskan att konsumera hållbart - ett paradigmskifte, där människor allt mer väljer bort animaliska produkter, onödiga tillsatser och produkter med dåligt näringsinnehåll. Midsonas fokus på växtbaserade rena och ekologiska produkter gynnas av dessa trender. Vi har en passion för att påverka människors matvanor mot hälsosamma och hållbara alternativ.

Midsonas hållbarhetsstrategi

Midsonas produkter är en del av konsumenternas vardag och liv och inte minst välmående. Deras - och andra intressenters - perspektiv och syn på hållbarhetsfrågor är därför, tillsammans med hållbarhetsprofilen hos bolagets varumärken, en hörnsten i Midsonas hållbarhetsarbete. Midsonas hållbarhetsstrategi utgår från bolagets mission att hjälpa människor att leva ett hälsosamt liv. Vad ett hälsosamt liv innebär är förstås individuellt, men Midsonas tolkning är att det handlar om att må bra och kunna leva ett bra liv, utan att för den skull äventyra kommande generationers möjligheter att göra detsamma.

Läs mer om hållbarhet inom Midsona