Midsonas hållbarhetsarbete prisas

tisdag den 3 november 2020

Midsona AB (publ) meddelade idag att bolaget vunnit titeln som börsens mest hållbara bolag inom kategorin dagligvaror.

Dagens industri och tidningen Aktuell Hållbarhet har för tredje året i rad utsett börsens mest hållbara bolag och i år står Midsona som delad vinnare i kategorin dagligvaror.

"Vi är stolta att ta emot priset i kategorin dagligvaror där vi tävlar mot jättarna i branschen. Hela vår strategi och affärsidé bygger på en passion för hälsosam, naturlig och hållbar mat, vilket gör hållbarhet till en väl integrerad del av vår verksamhet. För att ligga i framkant lägger vi dessutom stora resurser på hållbarhetsarbetet och är mycket glada att det uppmärksammas”, sa Peter Åsberg, koncernchef för Midsona.

Rankningen mäter hur väl svenska börsnoterade bolag hanterar hållbarhetsfrågor och utförs av Lunds universitet under överinseende av en rådgivande kommitté.

Informationen lämnades genom Peter Åsbergs försorg för offentliggörande den 3 november 2020 kl 08:45 CET

Om Midsona AB

Midsona utvecklar och marknadsför starka varumärken inom hälsa och välbefinnande med produkter som hjälper människor till ett mer hälsosamt och hållbart liv och till en ökad insikt om råvarans ursprung och transparens kring innehåll. Midsonaaktien (MSON) är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Midsona på www.midsona.com.


Dokument och länkar

Midsonas hållbarhetsarbete prisas - pressmeddelande 3 november 2020