Arundati.jpg

Redovisningsekonom Arundhati Olsson

"Jag känner att jag har utvecklats i min yrkesroll och även privat. Blivit mer självsäker, mognat och vet vad jag vill. Förutom flexibilitet och sociala egenskaper så är jag bättre på att periodvis hantera en pressad situation."

Arundhati Olsson arbetar på ekonomiavdelningen inom affärsområde Sverige. Hon är placerad i Malmö och ansvarar för redovisning och kundreskontra för dotterbolag inom Midsonakoncernen.

Hon har en utbildning som ekonom från Borås Högskola.

Arundhati är född i Västbengalen i Indien och kom till Sverige 1995 för att plugga. Hon mötte sen sin blivande man här och stannade. I dag har hon en stor familj, där mycket tid går åt till barnens sports- och andra aktiviteter och att i stort ta hand om sin familj och se till att alla är nöjda och glada och inte minst rena! I framtiden lockar att börja med simning som en hobby.

Hur länge har du varit anställd hos Midsona?

Jag anställdes 2005, så jag har varit här ett bra tag nu! Jag tycker om det jag gör och tycker om att vara en del av Midsonas spännande resa. Jag har haft privilegiet att få följa bolaget under 11 års tid och det blir bara bättre och bättre.

Jag måste dock erkänna att anledningen till att jag sökte jobbet 2005 var så enkel att jag bor i Lund och på den tiden hade Midsona kontor i Lund…

I dag då - känner du dig motiverad av Midsonas mission och vision...?

Absolut. Från att ha haft noll koll vad gäller begreppet hälsa och välbefinnande, så har hälsa blivit en livsstil; eko, glutenfritt, laktosfritt och hemlagat är vad som gäller hos oss numera.

I framtiden lockar att få börja med simning som min hobby.

Vad är roligast med ditt jobb och finns det några utmaningar?

Mina arbetsuppgifter och mina kollegor. Som sagt, jag har varit här i 11 år så det säger en hel del om Midsona som arbetsgivare. Jag känner att jag har utvecklats i min yrkesroll och även privat. Blivit mer självsäker, mognat och vet vad jag vill. Förutom flexibilitet och sociala egenskaper så är jag bättre på att periodvis hantera en pressad situation.

Klart det finns utmaningar också. Mitt arbete har av förklarliga skäl många deadlines, så det gäller att kunna ha inblick i kollegornas arbete. Man måste också vara flexibel och kunna arbeta övertid vid vissa tillfällen, t ex inför bokslut.

Men, jag trivs enormt med Midsonagänget, så det positiva överväger utmaningarna!.